Un grup de lucru, format din experți în curriculum din cadrul Institutului de Științe ale Educației (ISE) și din Ministerul Educației Naționale (MEN), a realizat o serie de cercetări și analize și a elaborat metodologia CDȘ, în cadrul subactivității A1.2 a proiectului CRED.

Începând cu 15 octombrie 2019, proiectul Metodologiei privind dezvoltarea curriculumului la decizia școlii, centrat pe dezvoltarea competențelor, este în proces de consultare și dezbatere publică.

CLICK aici pentru VIDEO

Un prim pas în acest sens, îl reprezintă analiza documentului în cadrul unui grup extins de lucru, format și din experți în curriculum din diverse instituții de învățământ și directori de școli, nivelul primar și gimnazial, în perioada 15-18 octombrie 2019, la Sinaia.

Metodologia privind dezvoltarea curriculumului la decizia școlii, centrat pe dezvoltarea competențelor a fost definitivată, la 13 noiembrie 2019, la sediul Ministerului Educației și Cercetării.

CLICK AICI pentru a consulta versiunea de lucru a documentului „Metodologie privind dezvoltarea curriculumului la decizia școlii, centrat pe dezvoltarea competențelor”