Unul dintre obiectivele principale și o activitate fundamentală a proiectului Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți – CRED este formarea unui număr de 55000 de cadre didactice.

Procesul, în sine, se află într-un stadiu avansat de implementare, derulându-se chiar și în prezent, respectând rigorile situației actuale. Pentru a răsunde tuturor întrebărilor legate de această activitate complexă de formare, experții CRED au organizat, joi, 11 iunie, webinar-ul „Formarea CRED: oportunități, provocări și beneficii”.

Evenimentul, adresat tuturor cadrelor didactice din România, a fost transmis live pe pagina Facebook „Proiectul CRED”

Discuțiile s-au adresat profesorilor interesați să participe la programele de formare moderne și actuale, care corespund nevoilor lor reale de dezvoltare profesională, atât din perspectiva aplicării Curriculum-ului Național, cât și din cea a dobândirii competențelor-cheie necesare eficientizării activităților didactice.

Astfel, gazdele, mai precis Nicoleta Mircea(Expert coordonator implementare formare proiect CRED) și Ciprian Fartușnic(Coordonator partener în cadrul proiectului CRED), au moderat discuțiilor și prezentările formatorilor din cadrul proiectului CRED, doamnele Mirela Barcan, Cristina Iuliana Iacob, Andra Manuela Ionescu, Anca Daniela Moldovan, Emilia Mureșan, Nicoleta Stănică, Manuela Nicoleta Stîngă și Alina Tărchilă.

De asemenea, au împărtășit audienței live de peste 500 de persoane experiențele constructive, din procesul de formare CRED, două dintre beneficiarele cursurilor, doamnele profesor Simona Otilia Cârțău, de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu și Mihaela Bradea, de la Liceul cu program sportiv din Galați.

CLICK AICI pentru a urmări înregistrarea integrală a webinarului „Formarea CRED: oportunități, provocări și beneficii”