Pentru că noi, în cadrul proiectului CRED, știm că ceea facem trebuie să se poată vedea și mai ales resimți în viitor, deci pentru că noi CREDem în tot ceea ce înseamnă dezvoltare durabilă, putem să îți spunem că, în tot ceea ce facem, aplicăm toate principiile legate de egalitate de șanse, îmbătrânire activă, protecția mediului înconjurător, folosirea cu precădere a mijloacelor IT în comunicare etc.

Toate documentele elaborate în cadrul proiectului respectă principiile orizontale ale egalității de șanse, ale nediscriminării și ale egalității de gen, atât prin modul de formulare, cât și prin conținut. Mai mult decât atât, o parte din activitățile implementate în cadrul proiectului vizează în mod direct categorii sociale dezavantajate. Către ei ne îndreptăm cu precădere eforturile și știm că acolo trebuie să ajungă îndeosebi munca noastră.

Îmbătrânire activă ? Da, avem ! Ceea ce duce la echipe de lucru eclectice, imaginative, pline de culoare și purtătoare de experiențe diverse. Ne îmbogățește, ne provoacă la noi descoperiri, la noi perspective, ne supune la puncte de vedere atât de diverse, pline de sensuri neașteptate.

Protecția mediului înconjurător de la micro… Stingem computerul atunci când nu îl folosim, printăm față verso și numai și numai dacă este nevoie, nu folosim, pe cât se poate, materiale care nu sunt reciclabile, stingem lumina când părăsim încăperea etc.

Computerul, mail-ul și Internetul în munca noastră ? Every day, every hour, pentru a nu irosi resurse vitale și pentru a ne încadra în acest secol al vitezei.