Știri

Conferința națională „Creatori de Educație” a ajuns la a II-a ediție

By 18 mai 2021 mai 20th, 2021 No Comments

Proiectul „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED organizează, în perioada 18-20 mai 2021, a doua ediție a Conferinței naționale „Creatori de Educație”, la Rin Grand Hotel din București.

Conferința este organizată respectând cu strictețe toate reglementările legale impuse de actualul context epidemiologic, prevenția fiind prioritatea organizatorilor.

Evenimentul este dedicat câștigătorilor Selecției naționale de bune practici „Creatori de Educație” din anul 2020. Aceștia se vor bucura de recunoașterea publică, dar și în rândul colegilor, a activităților inovatoare și creative care i-au adus în acest punct, modelele lor de bune practici fiind surse de inspirație și de colaborare pentru toate cadrele didactice din învățământul primar și gimnazial românesc.

Ministrul Educației, Domnul Sorin Mihai Cîmpeanu, ne-a făcut onoarea de a fi prezent la conferință, alături de Secretari de Stat și de mai mulți Directori din cadrul Ministerului. Totodată, participă la conferință toți Inspectorii Generali Școlari și toți Directorii Caselor Corpului Didactic din țară, experți în educație și membri ai echipei proiectului CRED.

Toate activitațile câștigătoare, dar și cele finaliste, atât din 2020, cât și din 2019, pot fi consultate pe site-ul dedicat selecției, www.creatorideeducatie.ro

În cadrul evenimentului, sunt organizate ateliere tematice despre necesitatea, avantajele și managementul activităților de formare continuă a cadrelor didactice, managementul curriculumului bazat pe competențe-cheie, dar și despre modele de bune practici în educație în învățământul primar și gimnazial, în general.

Bineînțeles, în cadrul evenimentului, Creatorii de Educație – Generația 2020 – vor avea posibilitatea de a-și prezenta activitățile câștigătoare, un moment important al conferinței fiind chiar Gala de premiere a acestora.


Creatori de Educație – Generația 2020. Mai exact, câștigătorii celei de-a doua ediții a
Selecției naționale „Creatori de Educație”.