Știri

„Creatori de educație 2019” se apropie de final. Sesiunea de voturi se încheie luni, 9 septembrie 2019, ora 23 :59.

By 6 septembrie 2019 No Comments

Prima ediție a selecției naționale de bune practici în învățământul primar și gimnazial românesc, ”Creatori de Educație” – organizată în cadrul proiectului  „Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți – CRED” – se apropie de final.

„Creatori de educație” are scopul de a promova exemplele de bune practici din învățământul românesc, nivelurile primar și gimnazial. În selecția națională au fost înscrise peste 280 de cadre didactice, din întreaga țară.

La data de 22 iulie, publicul a primit acces într-o platformă online de votare, prin intermediul căreia pot fi cunoscuți cei care s-au înscris sau care au fost înscriși și activitățile lor inovatoare. Totodată, vizitatorii site-ului au avut ocazia de a vota proiectele care îi inspiră sau îi impresionează.

Platforma de vot este deschisă până luni, 9 septembrie, ora 23.59. Așadar, pentru că nu este niciodată prea târziu să te faci auzit, accesează www.creatorideeducatie.ro și votează proiectele preferate.

Marți, 10 septembrie, în a doua jumătate a zilei, vor fi anunțate numele cadrelor didactice care vor fi premiate, conform Regulamentului selecției naționale (click aici pentru a consulta regulamentul), după cum urmează:

  • 20 de premii pentru nivelul primar (TC, CDS, nonformal) – în urma evaluării comisiei naționale;
  • 20 de premii pentru nivelul gimnazial (TC, CDS, nonformal) – în urma evaluării comisiei naționale;
  • 10 premii speciale – în urma votului online.