Știri

Fii expert RED în CRED! Proiectul „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED selectează, în vederea angajării „Experți realizare Resurse Educaționale Deschise”

By 26 august 2020 No Comments

Proiectul „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED își mărește echipa și caută experți în realizarea de Resurse Educaționale Deschise – RED.

Resursele Educaționale Deschise reprezintă mai mult decât un instrument modern, util în colaborarea dintre cadrele didactice. Sunt un veritabil suport care și-a demonstrat utilitatea și importanța, mai ales în ultimele luni, atât de încărcate de provocări pentru societatea și sistemul nostru educațional.

De aceea, avem nevoie de o mobilizare și promovare exemplare a resurselor și a instrumentelor de lucru.

În perioada 26 august – 10 septembrie 2020, proiectul CRED lansează apeluri de selecție pentru 80 de posturi de experți în Resurse Educaționale Deschise, pentru învățământul primar și gimnazial.

Conform anunțurilor de selecție națională, căutăm specialiști în realizarea de resurse educaționale deschise din toată țara, cu o experiență didactică de cel puțin 5 (cinci) ani în  domeniul de specialitate pentru care este realizată candidatura, care demonstrează o bună cunoaștere a noului Curriculum național din învățământul primar și gimnazial la disciplina pentru care candidează.

De asemenea, este solicitată experiență în proiecte educaționale care au avut o componentă de realizare de produse multimedia, cu participare activă în dezvoltarea acestui tip de produse și experiență în crearea de produse multimedia educaționale (video, aplicații interactive, etc.), dovedite cu un portofoliu al resurselor reprezentative create.

Pentru a aplica, accesați www.educred.ro/red, alegeți partenerul CRED angajator care are posturile disponibile, conform specializării dumneavoastră. Pentru depunerea dosarului la CCD selectat, completați formularul online și, obligatoriu, depuneți/trimiteți dosarul personal, în format fizic, către respectivul partener CRED.

Atât depunerea/trimiterea în format fizic a dosarului cât și completarea formularului online sunt obligatorii.

VIDEO – click pentru acces

Angajatorii sunt parteneri regionali ai Ministerului Educației și Cercetării – MEC, în cadrul proiectului CRED, anunțurile de selecție regăsindu-se pe pagina web a fiecărui partener.

Pentru detalii referitoare la selecție, vă rugăm să ne scrieți la adresa resurse@educred.ro sau să luați legătura cu partenerul CRED căruia doriți să îi trimiteți dosarul de candidatură.

Mult succes tuturor candidaților! Vă așteptăm în Comunitatea CRED!