Știri

Prima serie a workshop-urilor „Atelierele CRED – Bune practici în educație” a fost încheiată cu succes

By 1 iulie 2021 iulie 13th, 2021 No Comments

Între 24 mai și 30 iunie 2021, proiectul „Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” a organizat cu succes, în colaborare cu fiecare Casă a Corpului Didactic din fiecare județ al României, seria de workshop-uri „Atelierele CRED – Bune practici în educație”.

Seria de evenimente naționale cuprinde 90 de ateliere, desfășurate în fiecare județ al țării, pe parcursul a doi ani școlari. Astfel, în anul școlar 2020 – 2021, în cadrul subactivității A4.3 – Informarea decidenților de politici educaționale, experților și partenerilor educaționali relevanți privind actualizarea Curriculumului Național, proiectul CRED a organizat 45 de workshopuri, la care au participat, în total, aproximativ 2250 de persoane, dintre care: personal didactic din învățământul preuniversitar primar și gimnazial – dezvoltatori de curriculum(inclusiv în format digital), autori de manuale școlare sau de alte materiale didactice (inclusiv în format digital), reprezentanți ai partenerilor sociali etc.

La finalul primei serii, suntem bucuroși că am întâlnit și am avut aproape atât de multe persoane implicate, mai ales cadre didactice preocupate să evolueze permanent, să răspundă nevoilor copiilor și școlii de astăzi, să facă parte activ dintr-o comunitate și să împărtășească ideile și activitățile creative descoperite și puse în practică la clasă.

Vă invităm, așadar, să descoperiți imagini din cadrul celor 45 de evenimente și testimoniale ale participaților la „Atelierele CRED – Bune practici în educație”  –  CLICK pentru acces.

CLICK pentru a accesa pagina web dedicată primei serii de evenimente „Atelierele CRED – Bune practici în educație”