Știri

Un număr de 68 de formatori s-au alăturat Comunității CRED

By 1 august 2022 august 4th, 2022 No Comments

Un număr de 68 de formatori sunt gata pentru a prelua cursanții programului „Manager CRED”, derulat în cadrul proiectului „Curriculum Relevant, Educație Deschisă petru toți”.

A doua serie de formatori a absolvit, la finalul lunii iulie 2022, programul „Managementul implementării eficiente a Curriculumului național, Manager CRED, formare nivel I”, furnizor al programului acreditat de formare fiind Unitatea de Cercetare în Educație, din cadrul Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație – CNPEE.

Cursul s-a derulat pe parcursul a 40 de ore, fiind adresat personalului didactic cu funcții de conducere, de îndrumare și de control din învățământul primar și gimnazial.

Aceștia se vor alătura comunității CRED și vor face echipă cu ceilalți 79 de absolvenți ai programului Manager CRED, nivel I, care au absolvit cursul în luna martie a acestui an.

Formatorii vor preda, în cadrul cursului de formare Manager CRED – nivel II. Cursul vizează directori și directori adjuncți de școli, care ocupă funcţiile de conducere în baza concursului național pentru ocuparea funcţiilor de director și director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat organizat în sesiunile 2021 și 2022.

Un program intens, interesant, generator de întrebări, dar și ofertant în soluții de rezolvare a lor. Mi-a placut să-l parcurg. Sper să „dau mai departe” cu succes cele învățate aici”, a trasnmis la finalul cursului formatoarea Maria Alexandrina Năstase.

La transmitem felicitări și succes formatorilor și, mai ales, viitorilor cursanți ai programului Manager CRED.