Știri

Vă invităm la evenimentul online „Formarea CRED: oportunități, provocări și beneficii”

Comunitatea CRED este în căutare de noi membri. Pentru a asigura transparență totală, experții în formare, din cadrul proiectului CRED, vor participa la evenimentul online „Formarea CRED: oportunități, provocări și beneficii”, deschis tuturor cadrelor didactice din învățământul primar și gimnazial.

Evenimentul va fi transmis live joi, 11 iunie, orele 13:00 – 15:00, pe pagina Facebook „Poiectul CRED” – click aici pentru acces și este adresat tuturor cadrelor didactice din România, interesate să participe la programe de formare moderne și actuale, care corespund nevoilor lor reale de dezvoltare profesională, atât din perspectiva aplicării Curriculum-ului Național, cât și din cea a dobândirii competențelor-cheie necesare eficientizării activităților didactice.

Deoarece, până în prezent, peste 17.700 de cursanți au încheiat cu succes activitatea de formare CRED, noi, echipa proiectului ”Curriculum relevant, educație deschisă pentru toți” – CRED, dorim să împărtășim din experiențele noastre de predare-învățare și să venim cu informații utile pentru toți învățătorii/profesorii pentru învățământul primar și gimnazial, dornici de a adăuga un suflu nou abordării didactice, dar și de a face schimb de bune practici cu colegii lor.

Evenimentul online este unul interactiv, persoanele interesate având posibilitatea de a ne adresa și lăsa întrebări în comentariile Facebook, urmând să primească răspunsuri în direct, în timpul sesiunii de Întrebări & Răspunsuri.

De asemenea, puteți confirma participarea, prin accesarea paginii evenimentului – click aici pentru acces.

Conversația online va fi transmisă live pe pagina de Facebook „Proiectul CRED”, iar înregistrarea video va fi încărcată, în pagina YouTube EduCred(click pentru acces)

Vă invităm și vă așteptăm cu drag!